Halsteren - 6-6-2020 - Foto: Pix4Profs/Marcel Otterspeer - Hoe druk is het in de speelhallen voor de kleinsten tijdens coronacrisis? Rustig. Met maximaal 30 volwassen gaten zijn er aanmerkelijk minder kinderen. Het personeel desinfecteert de boek in hogere frequentie.
Volledig scherm
PREMIUM
Halsteren - 6-6-2020 - Foto: Pix4Profs/Marcel Otterspeer - Hoe druk is het in de speelhallen voor de kleinsten tijdens coronacrisis? Rustig. Met maximaal 30 volwassen gaten zijn er aanmerkelijk minder kinderen. Het personeel desinfecteert de boek in hogere frequentie. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Speelparadijzen weer open: ‘Op een goede dag krijgen we wel zo'n 500 bezoekers, nu maar 30'

BERGEN OP ZOOM - Geen rij voor de trampoline, alle ruimte in de ballenbak en maar een handje vol gillende leeftijdsgenoten; Monkey Town Bergen op Zoom is sinds de heropening een waar paradijs voor de kinderen die er komen spelen. Dat zijn er maximaal 30, terwijl het er voor de coronacrisis een drukke bedoening was op een koude zaterdag als deze.

  1. Bergenaren krijgen alsnog een lintje: ‘Dit is toch wel heel persoonlijk, een goed alternatief’

    Bergenaren krijgen alsnog een lintje: ‘Dit is toch wel heel persoon­lijk, een goed alterna­tief’

    BERGEN OP ZOOM - Ruim twee maanden later kregen dertien Bergenaren vrijdag alsnog een koninklijk lintje. Niet opgespeld vanwege de anderhalvemeterregel, maar in een etui met daarin de medaille in de Orde van Oranje-Nassau. En zo verhuisde de traditionele lintjesregen vanwege de coronacrisis dit jaar naar het oude stadhuis. ,,Dit is toch wel heel persoonlijk, een goed alternatief”, aldus decorandus Peet Bakx (63).

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom