Jens van Kakerken (18) heeft de Conservatieve Partij opgericht en doet voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Woensdrecht. Hij is daarmee de eerste (en enige) nieuwkomer in vele jaren daar.
Volledig scherm
PREMIUM
Jens van Kakerken (18) heeft de Conservatieve Partij opgericht en doet voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Woensdrecht. Hij is daarmee de eerste (en enige) nieuwkomer in vele jaren daar. © Pix4Profs/Tonny Presser

Spannende dag voor politiek debutant Jens van Kakerken (18): voor het eerst stemmen én als lijsttrekker

HOOGERHEIDE - Jens van Kakerken had 16 maart 2022 in zijn agenda omcirkeld. De Hoogerheidenaar (18) mocht niet alleen voor het eerst gaan stemmen. Op het stemformulier staat ook zijn naam als lijsttrekker van De Conservatieve Partij.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.