Volledig scherm
Cornald Maas in Tel Aviv. © ANP

Songfestival-vreugde krijgt onverwacht triest einde voor Cornald Maas: vader Jac Maas overleden

BERGEN OP ZOOM - Net terug uit de vreugde van het songfestival, heeft commentator Cornald Maas maandag onverwacht afscheid moeten nemen van zijn vader Jac. Dat meldt de geboren Bergenaar op Twitter.

Cornald Maas twijfelde naar eigen zeggen of hij het overlijden van zijn vader met de wereld moest delen. Hij deed het toch, omdat hij sinds de overwinning van Duncan Laurence op het songfestival overladen wordt met mailtjes en belletjes. Hij is voorlopig ‘uit de lucht'. 

De commentator landde zondag op Schiphol, nadat hij afgelopen week met Jan Smit verslag had gedaan van de drie songfestival-uitzendingen in Tel Aviv. Zondagavond zat hij nog blij aan tafel tijdens de speciale Songfestival-uitzending van Pauw. 

  1. Het Adriano Huis in Bergen op Zoom officieel geopend door minister

    Het Adriano Huis in Bergen op Zoom officieel geopend door minister

    BERGEN OP ZOOM - Maar liefst 39 zorginstellingen heeft Adriano van binnen gezien. Steeds moest hij toch weer verhuizen. Als het goed is, hoeft dat niet meer. Gisteren is officieel het Adriano Huis geopend in Bergen op Zoom. Geen huis specifiek voor hem, maar voor alle Adriano’s van Nederland. Alle mensen met een complexe zorgvraag, die anders tussen wal en schip dreigen te raken. Het was de droom van Farid El-Khassim en Jelle Gillissen, die eindelijk uit is gekomen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom