De familie Van Unen krijgt de sleutel van de nieuwe woning aan de Hendrikstraat van Pierre Hobbelen (links) van Thuisvester en van wethouder Martien de Bruijn (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
De familie Van Unen krijgt de sleutel van de nieuwe woning aan de Hendrikstraat van Pierre Hobbelen (links) van Thuisvester en van wethouder Martien de Bruijn (rechts). © Pix4Profs/Peter van Trijen

Sociale huurwoningen in Sint Willebrord in Zegge: ‘In ons hoofd is het al ingericht’

SINT WILLEBRORD - Voor Melissa en Antonio van Unen en hun zonen is de cirkel rond. Ze zijn terug in de Hendrikstraat, waar ze vier jaar geleden moesten vertrekken.

Van directeur Pierre Hobbelen van Thuisvester en wethouder Martien de Bruijn kregen ze woensdagochtend de sleutel uitgereikt van hun nieuwe woning in de Hendrikstraat, de straat waar ze moesten vertrekken.

  1. Vuilniszakkenactie bij De Heide: ‘bezoekers ruim je eigen rotzooi op’
    PREMIUM

    Vuilniszak­ken­ac­tie bij De Heide: ‘bezoekers ruim je eigen rotzooi op’

    BERGEN OP ZOOM - Natuurgebied De Bergse Heide oogt met regelmaat als één grote openbare prullenbak. Aan het einde van een mooie dag ligt het strand bezaaid met blikjes, flesjes, chipszakken en ander afval. ,,Het rijst de pan uit”, geeft wethouder Patrick van der Velden toe. ,,Zo kan het niet langer”, stelt Reza Smit van restaurant De Berk. Dit weekend worden er vuilniszakken uitgedeeld aan bezoekers. En flyers met daarop de oproep, de eigen rotzooi op te ruimen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom