Volledig scherm
PREMIUM
De familie Van Unen krijgt de sleutel van de nieuwe woning aan de Hendrikstraat van Pierre Hobbelen (links) van Thuisvester en van wethouder Martien de Bruijn (rechts). © Pix4Profs/Peter van Trijen

Sociale huurwoningen in Sint Willebrord in Zegge: ‘In ons hoofd is het al ingericht’

SINT WILLEBRORD - Voor Melissa en Antonio van Unen en hun zonen is de cirkel rond. Ze zijn terug in de Hendrikstraat, waar ze vier jaar geleden moesten vertrekken.

Van directeur Pierre Hobbelen van Thuisvester en wethouder Martien de Bruijn kregen ze woensdagochtend de sleutel uitgereikt van hun nieuwe woning in de Hendrikstraat, de straat waar ze moesten vertrekken.

  1. Suikerarchief bevat een schat aan gegevens over sociaal-economische geschiedenis in deze streek
    PREMIUM

    Suikerar­chief bevat een schat aan gegevens over sociaal-economi­sche geschiede­nis in deze streek

    STEENBERGEN/DINTELOORD - Of Koningin Máxima eind deze maand wordt herinnerd aan de suikerindustrie in Steenbergen is twijfelachtig. Toch staat ze bij de officiële opening van verpleeghuis Hof van Nassau op pure suikergrond. Alle sporen van de vroegere suikerfabriek langs de kade zijn Steenbergen al lang uitgewist. Resteren slechts de waardevolle archiefstukken van de fabriek, die recentelijk in veilige handen van het West-Brabants Archief zijn gekomen. En daar in de studiezaal voortaan in te zien.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom