Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Evert Weys over Facilitair Bedrijf: van, voor en door verenigingen. © pix4profs/petervantrijen

Snel duidelijkheid over toekomst Facilitair Bedrijf

BERGEN OP ZOOM - Wethouder Evert Weys heeft eind augustus duidelijk wat er met het Facilitair Bedrijf gebeurt. Of er is per 1 januari een compleet nieuwe facilitaire organisatie of het huidige FB gaat nog even door maar dan onder regie van de gemeente.

Quote

Eind augustus wil ik duidelijk­heid hebben

Evert Weys, Wethouder Bergen op Zoom

Dat zegt hij in een reactie op de grote zorgen die er bij acht afnemers van het huidige Facilitair Bedrijf leven. Stichting Sint Nicolaas Bergen op Zoom, de Maria Ommegang, Stichting Dekorbouw, de Borgerij Berghen op den Zoom, het Gezellentoneel, BOV, de Stichting Historische Kostuums en de Stichting TOB, technische ondersteuning Bergse evenementen staken van de week daarover de koppen bij elkaar. Ze willen snel met Weys in gesprek. Die is nu op vakantie, maar pakt de handschoen graag op, laat hij aan BN DeStem weten. ,,Mooi om te zien dat ze deze stap al zetten.”

  1. Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hechtel-Eksel
    PREMIUM

    Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hech­tel-Ek­sel

    GEFFEN - De politie heeft in Tiel, Culemborg en Geffen dinsdagmorgen opnieuw vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar een groot drugsnetwerk waarvan ook de schoonzoon van No Surrender-oprichter Klaas Otto deel zou uitmaken. Het gaat om mannen van respectievelijk 37, 38, 62 en 59 jaar. De bende is volgens de politie onder meer verantwoordelijk voor het drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel waar in januari drie jonge laboranten om het leven kwamen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom