Bij Jachthaven de Waterkant kun je boothuisjes en sloepen huren. Havenmeester Macy van Sabben in een van de sloepen, op de achtergrond de boothuisjes.
Volledig scherm
Bij Jachthaven de Waterkant kun je boothuisjes en sloepen huren. Havenmeester Macy van Sabben in een van de sloepen, op de achtergrond de boothuisjes. © Peter van Trijen/Pix4Profs

Slapen in een huisje op het water in Dinteloord: ‘Je kunt vanaf je terras vissen’

DINTELOORD - Wakker worden op kabbelend water en vanaf je terras een hengel uitgooien. Vanaf half juni kan het in Dinteloord. Bij Jachthaven de Waterkant zijn dan housboats, een luxe huisje dat op het water drijft, te huur. Ook kunnen er sloepen gehuurd worden om de verschillende vaarroutes in de regio te ontdekken.

  1. Onder leiding van de verguisde en geliefde Cees Engel (1944-2022) werd Fort Oranje het afvoerputje van de samenleving
    PREMIUM

    Onder leiding van de verguisde en geliefde Cees Engel (1944-2022) werd Fort Oranje het afvoerput­je van de samenle­ving

    Terwijl mannen in maatkostuum dikke pleitnota’s uit hun zware aktetassen vissen, klaar voor wéér een rechtszaak rond probleemcamping Fort Oranje, sloft een schichtig over zijn brillletje kijkende man de rechtbank binnen. Verlept t-shirtje, broek met verfvlekken alsof-ie net nog thuis op de ladder heeft gestaan en daaronder een paar sandalen uit het jaar nul.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom