Met man en macht wordt er gewerkt aan het herstel van de replica Shermantank voor de voorstelling van Supersum. Op de foto v.l.n.r. : Mart, Anton & Colin.
Volledig scherm
Met man en macht wordt er gewerkt aan het herstel van de replica Shermantank voor de voorstelling van Supersum. Op de foto v.l.n.r. : Mart, Anton & Colin. © Pix4Profs/Tonny Presser

Shermantank van Supersum rijdt voorlopig niet

BERGEN OP ZOOM - De Shermantank, gemaakt door Stichting Decorbouw Bergen op Zoom, staat voorlopig stil. Het probleem: de rupsbanden. 

 1. Zomerfoto's: Lekker rollebollen op het Franse platteland
  Weekwinnaar

  Zomerfo­to's: Lekker rollebol­len op het Franse platteland

  Deze week is Judith Buckens unaniem verkozen tot weekwinnaar van de Zomerfoto 2020. Haar kinderen Juulke, Jibbe en Sil zien veel graanrollen liggen langs de route naar hun vakantieadres in Frankrijk. Tijdens een stop om te overnachten in Vivion bij Le Mans zien ze hun kans schoon om op een van de rollen te klimmen en even te poseren. Iedereen is al helemaal in vakantiestemming. En daarom een terechte weekwinnaar. Van harte gefeliciteerd Judith!
 2. België zet nu ook Brabant op oranje: geen reisverbod, wel verzoek om quarantaine

  België zet nu ook Brabant op oranje: geen reisverbod, wel verzoek om quarantai­ne

  Het reisadvies voor Belgen die naar Brabant komen verandert van groen naar oranje. Dat blijkt uit de nieuwste update van het Belgische ministerie van Buitenlandse Zaken. Ook Utrecht en Flevoland worden oranje, nadat dat begin deze maand al gebeurde voor Zeeland, Zuid- en Noord-Holland. Belgen krijgen geen reisverbod, maar worden wel geadviseerd zich bij thuiskomst te laten testen en in quarantaine te gaan.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom