Volledig scherm
Zwembad De Schelp aan De Boulevard Noord in Bergen op Zoom blijft voorlopig dicht. Reden is dat er roestvorming is gevonden in bouten in de draagconstructie van het gebouw. © Christian Traets/MaRicMedia

Servicedesk gesloten zwembad De Schelp in Bergen op Zoom in de lucht

BERGEN OP ZOOM - Mensen die vragen hebben over het vorige week gesloten zwembad De Schelp in Bergen op Zoom kunnen vanaf nu terecht bij een speciaal ingerichte servicedesk. De komende twee weken zijn medewerkers telefonisch (06-81870993) en fysiek bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 uur. Op woensdag tot 17.00 uur.

Naar verwachting blijft De Schelp de komende maanden dicht. Om mensen een alternatief te bieden gaat, zoals eerder al bekend is geworden, buitenzwembad De Melanen eerder open. Vanaf 3 april kan er dagelijks gezwommen worden tussen 10.00 en 17.30 uur. Op dinsdag- en donderdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Omdat het water wordt verwarmd tot maximaal 25 graden kan er permanent gezwommen worden.

Gratis zwemles

De 850 kinderen die zwemles volgen, kunnen gedurende de periode dat De Schelp dicht is gratis zwemlessen genieten bij de Melanen. Alle openstaande lestegoeden worden bevroren. Eventuele openstaande lessen vervallen niet en blijven geldig totdat het binnenbad weer opent. Dat geldt ook voor alle overige meerbadenkaarten.

Kinderen die niet buiten willen lessen, kunnen terecht bij De Agger op Vrederust of De Stok in Roosendaal. Maar ze moeten daar wel voor betalen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom