Naast het kleine witte paaltje in het Jan Steenpad vond de politie tijdens onderzoek naar een schietincident vanochtend een huls.
Volledig scherm
Naast het kleine witte paaltje in het Jan Steenpad vond de politie tijdens onderzoek naar een schietincident vanochtend een huls. © Florence Imandt

Schietpartij Bergen op Zoom: 'Ik hoorde zo tegen vieren een hoop geschreeuw in een buitenlandse taal'

BERGEN OP ZOOM - Diverse omwonenden hebben de schoten gehoord die zondagochtend vroeg werden gelost in de buurt van het Jan Steenpad in Bergen op Zoom, een steegje dat de Antwerpsestraatweg met de Albert Cuijpstraat verbindt. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bergenaren krijgen alsnog een lintje: ‘Dit is toch wel heel persoonlijk, een goed alternatief’

    Bergenaren krijgen alsnog een lintje: ‘Dit is toch wel heel persoon­lijk, een goed alterna­tief’

    BERGEN OP ZOOM - Ruim twee maanden later kregen dertien Bergenaren vrijdag alsnog een koninklijk lintje. Niet opgespeld vanwege de anderhalvemeterregel, maar in een etui met daarin de medaille in de Orde van Oranje-Nassau. En zo verhuisde de traditionele lintjesregen vanwege de coronacrisis dit jaar naar het oude stadhuis. ,,Dit is toch wel heel persoonlijk, een goed alternatief”, aldus decorandus Peet Bakx (63).

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom