Bewoners zetten de achtervolging in als baldadige en dronken jongeren zich met de koe op het dak uit de voeten proberen te maken.
Volledig scherm
Bewoners zetten de achtervolging in als baldadige en dronken jongeren zich met de koe op het dak uit de voeten proberen te maken. © Rian Govers

Roze koe in Halsteren aangereden, op dak van auto gelegd en onthoofd

HALSTEREN - Een groep baldadige en dronken jongeren heeft vrijdagnacht een roze polyester koe in Halsteren van zijn sokkel gereden, op het dak van de auto gegooid en ermee door de polder gecrost. Ze zijn uiteindelijk door bewoners klemgereden en gedwongen de koe af te staan.  De daarop volgende nacht is het 'beest' onthoofd.

0 reacties

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom