Rowan de Nijs en Sylvie de Jong uit Breda trouwden afgelopen zaterdag. Na de persconferentie van 13 augustus moesten ze uitwijken naar een andere locatie voor hun grote dag.
Volledig scherm
PREMIUM
Rowan de Nijs en Sylvie de Jong uit Breda trouwden afgelopen zaterdag. Na de persconferentie van 13 augustus moesten ze uitwijken naar een andere locatie voor hun grote dag. © Pix4profs/Iman Fase

Rowan en Sylvie switchen op het laatste moment van trouwlocatie: ‘De voorpret gaat er zo wel vanaf’

Halsoverkop een andere locatie voor je bruiloft moeten zoeken; voor veel stellen die in deze tijd willen trouwen, is dat een nachtmerrie die werkelijkheid wordt. Vooral buitenlocaties krijgen nu veel aanvragen van wanhopige stellen. ,,De voorpret van de bruiloft gaat er zo wel vanaf”, vertelt weddingplanner Lotte Vogels.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom