Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Rotonde op de Philipsdam gaat een weekend lang dicht

PHILIPSDAM - De rotonde bij de kruising N59 met de N257 (Philipsdam) is komend weekend dicht. Het asfalt wordt vervangen, evenals de rammelstroken. Ook de middengeleider wordt vernieuwd. 

De rotonde, inclusief aansluitende parallelwegen, is daardoor niet toegankelijk van vrijdag 13 juli 20.00 uur tot maandag 16 juli 6.00 uur. Bij slecht weer wordt het werk uitgesteld tot een weekend in september.  

  1. Dag Bergen op Zoom
    PREMIUM

    Dag Bergen op Zoom

    Na bijna 20 jaar te hebben gewerkt voor BN DeStem houd ik het op 18 juli voor gezien. Officieel ga ik op 1 september uit dienst, maar ik heb nog de nodige vakantiedagen op te souperen tot dat moment. Etten-Leur, Roosendaal, Rucphen, Oosterhout, Drimmelen, Geertruidenberg, Gilze en Rijen en Dongen. Ik heb ze allemaal een keertje onder mijn hoede gehad voordat ik in 2012 adjunct-hoofdredacteur werd. Eind 2015 strijk ik neer in Bergen op Zoom waar ik mijn voorlopig laatste jaren als journalist heb doorgemaakt. Een genot. Want wat is dit toch een mooie stad. Voor mij de mooiste plek waar ik heb gewerkt in al die jaren. Wat ik straks ga doen, ik weet het nog niet. Mocht u een leuke baan weten in de communicatiehoek, ik hoor het graag. Maar ik ga dit jubelstadje en zijn inwoners missen. Wat precies? Nou vooruit. Zomaar een lijstje, in willekeurige volgorde:

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom