20180124 - Hoogerheide - Foto: Tonny Presser/Pix4Profs - De rolstoelwandelclub van Heideduin is een groep vrijwilligers die tochtjes maakt met mensen die aan hun rolstoel gekluisterd zitten. Voor hun goede werk krijgt de club nu steun van de Lions om een uitstapje van de club mogelijk te maken. Foto: Herman Dekkers (links) en  Henk Kielman (rechts) overhandigen namens Lions een waarde cheque aan mevrouw Riet Kerkhof (met rode trui-midden) voor een gezamelijke busreis met de club naar het water. Dit is haar wens geweest welke in de wensboom heeft gehangen. Achter hen leden en vrijwilligers van de wandelclub, met helemaal links  (met bril)  oprichter van de wandelclub Ad Pijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
20180124 - Hoogerheide - Foto: Tonny Presser/Pix4Profs - De rolstoelwandelclub van Heideduin is een groep vrijwilligers die tochtjes maakt met mensen die aan hun rolstoel gekluisterd zitten. Voor hun goede werk krijgt de club nu steun van de Lions om een uitstapje van de club mogelijk te maken. Foto: Herman Dekkers (links) en Henk Kielman (rechts) overhandigen namens Lions een waarde cheque aan mevrouw Riet Kerkhof (met rode trui-midden) voor een gezamelijke busreis met de club naar het water. Dit is haar wens geweest welke in de wensboom heeft gehangen. Achter hen leden en vrijwilligers van de wandelclub, met helemaal links (met bril) oprichter van de wandelclub Ad Pijnen. © Tonny Presser © 2018

Rolstoeldriedaagse in Hoogerheide alsnog gehouden

HOOGERHEIDE - Van uitstel komt afstel. Dit gezegde geldt niet voor de Hoogerheidense jaarlijkse rolstoeldriedaagse. De rolstoeldriedaagse zou eerst gehouden worden in juni, maar toen schoten de thermometers ver boven de 30 graden uit. "Dat was onverantwoord om met de senioren op pad te gaan", vertelt Ad Pijnen, die 9 jaar geleden de initiatiefnemer was voor de rolstoeldriedaagse. 

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom