Volledig scherm
PREMIUM
20180124 - Hoogerheide - Foto: Tonny Presser/Pix4Profs - De rolstoelwandelclub van Heideduin is een groep vrijwilligers die tochtjes maakt met mensen die aan hun rolstoel gekluisterd zitten. Voor hun goede werk krijgt de club nu steun van de Lions om een uitstapje van de club mogelijk te maken. Foto: Herman Dekkers (links) en Henk Kielman (rechts) overhandigen namens Lions een waarde cheque aan mevrouw Riet Kerkhof (met rode trui-midden) voor een gezamelijke busreis met de club naar het water. Dit is haar wens geweest welke in de wensboom heeft gehangen. Achter hen leden en vrijwilligers van de wandelclub, met helemaal links (met bril) oprichter van de wandelclub Ad Pijnen. © Tonny Presser © 2018

Rolstoeldriedaagse in Hoogerheide alsnog gehouden

HOOGERHEIDE - Van uitstel komt afstel. Dit gezegde geldt niet voor de Hoogerheidense jaarlijkse rolstoeldriedaagse. De rolstoeldriedaagse zou eerst gehouden worden in juni, maar toen schoten de thermometers ver boven de 30 graden uit. "Dat was onverantwoord om met de senioren op pad te gaan", vertelt Ad Pijnen, die 9 jaar geleden de initiatiefnemer was voor de rolstoeldriedaagse. 

Deze week werd het evenement alsnog gehouden en gisteravond werden de 39 bewoners van verzorgingstehuis Heideduin in Hoogerheide feestelijk ingehaald op het Ouwe Raedthuysplein. Daar werden ze verwelkomd door hun familieleden en wethouder Hans de Waal. Dweilband de Sjoloos zorgde voor een muzikale aubade. 

  1. Stagnatie dreigt voor bouwplannen Antoniusmolen in Halsteren

    Stagnatie dreigt voor bouwplan­nen Antoniusmo­len in Halsteren

    HALSTEREN - De vereniging de Westbrabantse Molens en het Zorghuys Steenbergen moeten zo snel mogelijk met elkaar aan tafel, om te voorkomen dat er een impasse ontstaat rond de bouwplannen op het terrein achter de Antoniusmolen. De Dorpsraad Halsteren roept het Zorghuys ook op om haar plannen op de kortst mogelijke termijn te delen met de omgeving. ,,Nu is er teveel ruis op de lijn,” stelde Dorpsraad-voorzitter Piet Soffers donderdagavond vast.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom