Volledig scherm
PREMIUM
Gastvrouw Laura van Gaal aan tafel bij haar klanten. © peter van trijen/pix4profs

Restaurant Jagersrust in Ossendrecht blinkt uit in de amuses

eetrecensieHet blijkt nog altijd goed toeven bij restaurant Jagersrust, dat al jaren kwaliteit biedt. Het herfstige menu bevat creatieve uitspattingen van de chef, die hij zich gerust vaker kan permitteren.

Het is een vaste waarde in het lijstje van restaurants met een Bib Gourmands in West-Brabant: restaurant Jagersrust in Ossendrecht. Sinds het zo’n zeven jaar geleden de ‘halve Michelinster’ voor het eerst kreeg, is het restaurant hem niet meer kwijtgeraakt. De sticker van Michelin hangt trots op de deur en de kenner weet: hier is goed eten te vinden voor een betaalbare prijs.

  1. Met een miljoenenschuld kan Bergen op Zoom niet altijd aardig zijn
    PREMIUM
    analyse

    Met een miljoenen­schuld kan Bergen op Zoom niet altijd aardig zijn

    BERGEN OP ZOOM - De gemeente Bergen op Zoom heeft geld nodig. Veel geld, wil ze ooit de 240 miljoen euro aan schulden afbetalen. Toch is er nog altijd geen paniek op het stadskantoor. Wethouder Annette Stinenbosch gaf vorige maand in deze krant aan dat de financiële problemen dan weliswaar groot zijn, maar dat het ook weer niet zó ernstig is. Zo is er nog lang geen sprake van dat de gemeente onder toezicht van het Rijk komt.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom