Volledig scherm
De Kaaij in Tholen, met restaurant Hof van Holland en daarnaast eetcafé The Sixties. © Michiel Bouwman

Restaurant Hof van Holland in Tholen is weer open na brand in keuken

THOLEN - Restaurant Hof van Holland aan de Kaaij in Tholen is weer open. Na een binnenbrand eind augustus in de keuken moest het restaurant noodgedwongen de deuren sluiten.

Eigenaresse Marja van Dijke is blij dat zowel het café als restaurant weer operationeel is. Door de brand, die op 31 augustus ontstond, raakte de keuken beschadigd. De brandweer had het vuur die avond snel onder controle en niemand raakte gewond. Afgelopen drie weken is door Marja en haar team met man en macht gewerkt om de zaak weer open te krijgen. Met succes.

,,De schade bleef beperkt tot het fornuis en de vloer. Die hebben we beiden vernieuwd, zodat het restaurant nu weer volledig draait'', zegt Van Dijke. Het restaurant, café en de feestzaal bleven gespaard. Van rook- of waterschade was geen sprake. Zaterdag heropende het visrestaurant aan de Kaaij in Tholen. Van Dijke: ,,Het was meteen volle bak."

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom