Meneer Santhamoorthy kan nu met trots zeggen dat hij in flat Gageldonk woont. ,,Het is schitterend geworden en een stuk comfortabeler dankzij isolatie en dubbelglas."
Volledig scherm
PREMIUM
Meneer Santhamoorthy kan nu met trots zeggen dat hij in flat Gageldonk woont. ,,Het is schitterend geworden en een stuk comfortabeler dankzij isolatie en dubbelglas." © Pix4Profs/Tonny Presser

Renovatie flat Gageldonk zorgt dat bewoners weer naar elkaar omkijken: ‘Ik kende de buurvrouw niet’

Zijn onderburen kende meneer Santhamoorthy niet. Totdat de renovatie van flat Gageldonk aan de Populierlaan in Gageldonk-West begon. De grootschalige verbouwing heeft het sociale contact in de flat sterk verbeterd. Woningcorporatie Stadlander is daar nu zo enthousiast over dat het de werkwijze ook wil toepassen op andere (ver)bouwprojecten. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom