Duiken naar mogelijk gedumpte stoffelijke resten van de Belgische loodgieter Johan van der Heyden in Schelde-Rijnkanaal bij Sint Philipsland.
Volledig scherm
Duiken naar mogelijk gedumpte stoffelijke resten van de Belgische loodgieter Johan van der Heyden in Schelde-Rijnkanaal bij Sint Philipsland. © Hessel De Ree

Rechtszaak vermoorde loodgieter: Verdachte zwaait lachend naar moeder op tribune, achter de nabestaanden

teruglezenBREDA/STEENBERGEN - De politie heeft nieuw bewijs in het onderzoek naar de vermissing op 2 juni 2019 van de Belgische loodgieter Johan van der Heyden. Een van de verdachten, een 18-jarige vrouw uit Steenbergen, heeft een belastende verklaring afgelegd over de rol van drie medeverdachten onder wie haar 39-jarige moeder en de (hoofd)verdachten Wanda van R. en haar partner Nicky S. Volg de rechtszaak live hieronder via Twitter. 

 1. Politieduikers vinden geen stoffelijke resten in Schelde-Rijnkanaal bij zoekactie
  Play
  PREMIUM
  Video

  Politiedui­kers vinden geen stoffelij­ke resten in Schel­de-Rijnkanaal bij zoekactie

  STEENBERGEN - De zoekactie van politieduikers naar stoffelijke resten van de sinds 2 juni vermiste Belgische loodgieter Johan van der Heyden (56) heeft vrijdag niks opgeleverd.  De politie vond op de bodem van het Schelde-Rijnkanaal wel enkele voorwerpen die vermoedelijk van de brug bij Philipsland zijn gedumpt, maar geen menselijke resten of de speciekuip waarin die mogelijk in het water zijn gegooid.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom