Raadslid Ad Pijnen, wethouder Jeffrey van Agtmaal en burgemeester Steven Adriaansen van Woensdrecht (vlnr) luisteren mee als minister Fred Grapperhaus van Justitie en Veiligheid de pers te woord staat na zijn bezoek aan de gemeente.
Volledig scherm
Raadslid Ad Pijnen, wethouder Jeffrey van Agtmaal en burgemeester Steven Adriaansen van Woensdrecht (vlnr) luisteren mee als minister Fred Grapperhaus van Justitie en Veiligheid de pers te woord staat na zijn bezoek aan de gemeente. © Pix4Profs/Tonny Presser

Raadslid Pijnen na huisscan: ‘Ongerust gevoel door vuurwerkbom slijt langzaam’

HOOGERHEIDE - Acht maanden nadat zwaar vuurwerk hun voordeur verwoestte, schrikt de vrouw van CDA-raadslid Ad Pijnen uit Hoogerheide soms nog wakker. Bij hemzelf slijt het ongeruste gevoel langzaam, mede door een huisscan.

 1. Dodelijk drugslab: vrijspraak voor schoonzoon Klaas Otto, wel 6 jaar cel voor witwassen
  PREMIUM

  Dodelijk drugslab: vrijspraak voor schoonzoon Klaas Otto, wel 6 jaar cel voor witwassen

  BREDA/BERGEN OP ZOOM - Paul G. (36) uit Bergen op Zoom is donderdag vrijgesproken van de betrokkenheid bij het drugslab in Hechtel-Eksel, waar in januari 2019 drie doden vielen. Ook voor betrokkenheid bij een drugslab in Esch ziet de rechtbank onvoldoende bewijs. G. kreeg wel zes jaar vanwege betrokkenheid bij een opslagloods in Rilland, waar spullen werden opgeslagen voor een drugslab en vanwege witwassen van geld, auto’s en horloges.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Grote heidebrand in natuurgebied in Schijf onder controle
  Play

  Grote heidebrand in natuurge­bied in Schijf onder controle

 2. Een hypermoderne driewieler: is dit de nieuwste rage?
  Play

  Een hypermoder­ne driewieler: is dit de nieuwste rage?