In eerste instantie kun je misschien niet meteen zien waar deze foto genomen is. Maar voor de echte Bergenaar zal het duidelijk zijn: de foto van Bergenaar Astrid Bakx, is genomen op de Bergse Plaat vanaf de Boulevard. cursus  voor gevorderden Albert Joosen.
Volledig scherm
In eerste instantie kun je misschien niet meteen zien waar deze foto genomen is. Maar voor de echte Bergenaar zal het duidelijk zijn: de foto van Bergenaar Astrid Bakx, is genomen op de Bergse Plaat vanaf de Boulevard. cursus voor gevorderden Albert Joosen. © Astrid Bakx

Prachtig Bergs water op de plaat tijdens fotomanifestatie

foto'sBERGEN OP ZOOM - Fotoliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Bergen op Zoom. Op zes plekken in het centrum zijn momenteel ruim 300 werken van professionals en amateurfotografen te zien tijdens de Fotomanifestatie Bergen op Zoom. Wie een blik werpt op deze plaatjes, ziet al snel wat het thema is: water.

  1. Julia blikt terug op één jaar K3: ‘Ik ben zó hard veranderd, qua uiterlijk maar ook als persoon’

    Julia blikt terug op één jaar K3: ‘Ik ben zó hard veranderd, qua uiterlijk maar ook als persoon’

    Zangeres Julia Boschman uit Bergen op Zoom mag zich al één jaar een K3'tje noemen. Vlak voor ze de wedstrijd vorig jaar won, gaf ze een interview aan de Belgische tv-zender VTM. En datzelfde interview deed ze nu opnieuw, zoals in bovenstaande video te zien is. Van haar mooiste lichaamsdeel tot hoe vaak ze herkend wordt op straat: wat er is er zoal veranderd in het leven van Julia? ,,Dit is een harde wereld, maar gelukkig is mijn familie er altijd.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom