Ten oosten van de A4 bij Bergen op Zoom, rechts van de afrit 27 naar de Randweg-Noord, moet een Van der Valk-hotel verrijzen, plus een duurzaam tankstation en fastfoodrestaurants van KFC en McDonald's.
Volledig scherm
Ten oosten van de A4 bij Bergen op Zoom, rechts van de afrit 27 naar de Randweg-Noord, moet een Van der Valk-hotel verrijzen, plus een duurzaam tankstation en fastfoodrestaurants van KFC en McDonald's. © Aangeleverd

'Port of Bergen op Zoom wordt iconisch hotelplan'

BERGEN OP ZOOM - Met een Van der Valk-hotel met 140 kamers, een duurzaam tankstation, plus restaurants van McDonald's en KFC wacht Bergen op Zoom een megaplan van 40 miljoen euro langs de A4, bij afrit 27. Dat levert 450 banen op. In het gunstigste scenario start de bouw in september en is alles begin 2020 klaar.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vijftien miljoen bezuinigen lukt Bergen niet in 2021

    Vijftien miljoen bezuinigen lukt Bergen niet in 2021

    BERGEN OP ZOOM - Het lukt het Bergse zakencollege niet om komend jaar te voldoen aan de opdracht om structureel vijftien miljoen te bezuinigen. De begroting voor 2021 vertoont nog een miljoenentekort. Dat stellen Johan Rutten, directeur financiën en bedrijfsvoering en wethouder Mignon van der Zwan (sociale zaken en bedrijfsvoering). ,,We trekken er hard aan, staan in een hoge versnelling, maar de begroting moet wel realistisch zijn.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom