Volledig scherm
© Jan van de Kasteele

Poolse vrouw Ossendrecht door misdrijf om het leven gekomen, echtgenoot wordt voorgeleid

OSSENDRECHT - De 51-jarige Ola Urbaniak uit Polen die zaterdagmiddag dood is aangetroffen in een woning in Ossendrecht, is door een misdrijf om het leven gekomen. Daar gaat de politie van uit, zegt woordvoerder Pierre-Ine Mattheussens. De eveneens Poolse echtgenoot van het slachtoffer wordt verdacht van het misdrijf. Hij wordt dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Hoe de arbeidsmigrante om het leven is gebracht en waarom, is niet bekend. De recherche doet daar onderzoek naar en geeft geen bijzonderheden prijs. Buurtbewoners is weinig bekend over het paar. Ze vermoeden dat sprake is van een relationeel drama.

Kinderen

Het lichaam van de vrouw werd zaterdagmiddag gevonden in de woning aan het Putsmolentje waar ze met haar man woonde. Een zwager van het slachtoffer uit Steenbergen zei in deze krant dat hij het echtpaar een jaar geleden naar Nederland had gehaald om te gaan werken. Het slachtoffer is moeder van drie volwassen dochters en oma van vijf kleinkinderen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom