Volledig scherm
Beeld van de overvaller in Opsporing Verzocht. © Opsporing Verzocht

Politie geeft opnames vrij: Duidelijk beeld van verdachte na geweldadige overval Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Het tv-programma Opsporing verzocht heeft dinsdagavond duidelijke beelden laten zien van een man die in Bergen op Zoom geld pint met de bankpas die eerder werd buitgemaakt bij een gewelddadige overval op een bejaarde man in Oud-Vossemeer. De politie hoop op tips naar aanleiding van deze beelden. 

De tachtigjarig weduwnaar werd zaterdag 15 april dit jaar 's nachts om vier uur overvallen in zijn tussenwoning aan de Molenstraat in Oud-Vossemeer. Hij was eerder die avond om tien uur naar zijn slaapkamer gegaan en hoorde gestommel. Dat was afkomstig van twee blanke, Nederlands sprekende mannen. 

Zij trokken de bejaarde uit zijn bed, bonden hem vast en doorzochten zijn huis. Dat leverde onder meer een portemonnee met rijbewijs en de bankpas op. Daarmee werd dus later in Bergen op Zoom gepind door een man met bril en hoodie die duidelijk herkenbaar in beeld is gebracht door de bewakingscamera. Of hij ook een van de twee verdachte overvallers was, staat niet vast. Tips of aanwijzingen blijven welkom bij de politie (0800-6070).

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Niemand mag ziek worden, vinden ze op basisschool Aventurijn in Standdaarbuiten
    PREMIUM
    Longread

    Niemand mag ziek worden, vinden ze op basis­school Aventurijn in Standdaar­bui­ten

    STANDDAARBUITEN - Juf Angella van groep acht ziet er pips en vermoeid uit. Alsof ze de marathon heeft gelopen, vertrouwt ze haar collega’s tussen de middag toe. Door koorts en een flinke keelontsteking moest Angella haar klas in de steek laten. Zo voelt dat bij leerkrachten. ,,Ik voelde me zó verschrikkelijk schuldig. De kinderen, de collega’s. Als je ziek wordt, zadel je de school met een hoop problemen op.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom