Dennis Verhulst verhuisde medio 2019 naar Putte, lekker rustig in een 30 km-zone, dacht hij. Maar vanwege trillingen door zwaar verkeer kwam het plafond omlaag en ontstonden er scheuren in de muren.
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis Verhulst verhuisde medio 2019 naar Putte, lekker rustig in een 30 km-zone, dacht hij. Maar vanwege trillingen door zwaar verkeer kwam het plafond omlaag en ontstonden er scheuren in de muren. © Pix4Profs/Tonny Presser

Plafond komt omlaag, muren scheuren: Dennis is zwaar verkeer op slecht wegdek beu

FOTO'SPUTTE - Plafondplaten die naar beneden komen, scheuren in muren, trillingen die tot in de achtertuin voelbaar zijn, Dennis Verhulst uit Putte heeft flink last van zwaar verkeer dat door het dorp dendert. Volgende week komt de wethouder kijken.

 1. Poppodium Gebouw T bestaat al tien jaar: ‘Klein, maar gezellig’
  PREMIUM

  Poppodium Gebouw T bestaat al tien jaar: ‘Klein, maar gezellig’

  BERGEN OP ZOOM - Het initiatief kwam destijds van jongeren. Na sluiting van het populaire De Botte Hommel was er geen plek meer waar de jeugd naartoe kon. De gemeenteraad omarmde het idee en zo is Gebouw-T geboren. Vandaag exact tien jaar geleden, opende het poppodium voor het eerst de deuren. Die avond nog voor genodigden, maar daarna volgde een uitverkocht openingsweekend. Iedereen wilde wel even met eigen ogen zien wat er aan het Wilhelminaveld was geboren.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Thuisonderwijs met één kind al lastig? Dit gezin doet het voor acht kinderen tegelijk
  Play

  Thuisonder­wijs met één kind al lastig? Dit gezin doet het voor acht kinderen tegelijk

 2. Donald Trump neemt afscheid als president
  Play

  Donald Trump neemt afscheid als president