Volledig scherm
PREMIUM
Vertrekkend wethouder Petra Lepolder van de gemeente Steenbergen. © Paul Kampman/Gemeente Steenbergen

Petra Lepolder vertrekt naar Dongen: ‘Ik ben compleet blanco en dat is ook wel fijn’

STEENBERGEN - Politiek was er eigenlijk altijd in haar leven. Ooms, tantes en andere familieleden: veel waren raadslid, wethouder of op een andere manier bij politiek betrokken.

Vorige week nam Petra Lepolder na bijna vijf jaar wethouder te zijn geweest ontslag in de gemeente Steenbergen. Vanavond wordt ze voorgedragen als wethouder in Dongen. Een niet geheel onverwachte stap: de VVD stapte onlangs uit de coalitie in Steenbergen en het lijkt erop dat de Volkspartij die plek in gaat vullen.

  1. Stadsprijs
    Van het land

    Stadsprijs

    BERGEN OP ZOOM - Afgelopen vrijdag was een heel andere dag dan we gewend zijn. Hoewel we ’s ochtends nog gewoon in onze oude kleren op het bedrijf rondliepen, begon de middag met een bezoek aan de kapper om mijn haar op te steken. Toen Caroline en ik vervolgens allebei een galajurk aantrokken en make-up hadden opgedaan, was de metamorfose compleet. Caroline en ik mochten namens FrankenFruit naar het GoBoZ ondernemersgala. Voor de andere familieleden was de overgang van een heel jaar in ‘tuinkleren’, zoals wij dat noemen, naar galakleding iets te groot.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom