Op de fiets naar het werk bij Fokker Elmo in Hoogerheide, dat kan medio 2023 niet meer als de activiteiten zijn overgeheveld naar Papendrecht. Op een bijeenkomst van FNV en CNV kwamen woensdag circa 500 van de 850 medewerkers af.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de fiets naar het werk bij Fokker Elmo in Hoogerheide, dat kan medio 2023 niet meer als de activiteiten zijn overgeheveld naar Papendrecht. Op een bijeenkomst van FNV en CNV kwamen woensdag circa 500 van de 850 medewerkers af. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Personeel Fokker massaal op meeting vakbond: ‘Stap naar Papendrecht groot, glossy folder valt slecht’

HOOGERHEIDE - Volle bak woensdag in de kantine van Fokker Elmo in Hoogerheide, dat in 2023 sluit. Meeverhuizen naar Papendrecht zien velen niet zitten, merken FNV en CNV.

  1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
    PREMIUM

    Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

    In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?