Ondertekening samenwerkingsovereenkomst om de Gertrudiskerk in Bergen op Zoom letterlijk en figuurlijk beter in de schijnwerpers te zetten bij het publiek. V.l.n.r. Jan van Wijk van de Lievevrouweparochie, directeur Cees Meijer van het Cultuurbedrijf, Koert Damveld namens Gertrudis Cultuurstichting, wethouder Arjan van der Weegen en Ad Segers van SBM.
Volledig scherm
Ondertekening samenwerkingsovereenkomst om de Gertrudiskerk in Bergen op Zoom letterlijk en figuurlijk beter in de schijnwerpers te zetten bij het publiek. V.l.n.r. Jan van Wijk van de Lievevrouweparochie, directeur Cees Meijer van het Cultuurbedrijf, Koert Damveld namens Gertrudis Cultuurstichting, wethouder Arjan van der Weegen en Ad Segers van SBM. © Franka Van Der Rijt

Peperbus in Bergen op Zoom wordt echte publiekstrekker

BERGEN OP ZOOM - Begin mei gaat het gebeuren: bezoekers van buiten de stad, maar ook de Bergenaren zelf die via een vernieuwde entree de Gertrudiskerk 'ingezogen' worden. Belangrijke verandering: die publieksingang zit straks aan de Grote Markt en niet meer aan de Kerkstraat.

0 reacties

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom