Viering van het Hoogste punt Paravicini : het Gastenhuis waar 22 ouderen met dementie een thuis gaan wonen, en de nieuwbouw van 28 huurappartementen.
Volledig scherm
Viering van het Hoogste punt Paravicini : het Gastenhuis waar 22 ouderen met dementie een thuis gaan wonen, en de nieuwbouw van 28 huurappartementen. © Pix4Profs/Tonny Presser

Paravicini bereikt hoogste punt: ‘Onze bewoners worden echte buren’

BERGEN OP ZOOM - Paravicini, het gebouw voor ouderen met dementie aan de Maskeplaats in de wijk Nieuwe Vesting, bereikte gisteren haar hoogste punt. ,,Hier worden onze bewoners echt buren, in plaats van dat ze ergens achteraf worden weggestopt”, zei Clasien Schakenraad van het Gastenhuis.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom