Bezorgde inwoners van Ossendrecht ondertekenden de voorbije tijd een petitie voor behoud van het oude gemeentehuis. 'Onnodige paniek, er is helemaal geen aanvraag voor sloop of bouw daar', zegt wethouder Hans de Waal.
Volledig scherm
Bezorgde inwoners van Ossendrecht ondertekenden de voorbije tijd een petitie voor behoud van het oude gemeentehuis. 'Onnodige paniek, er is helemaal geen aanvraag voor sloop of bouw daar', zegt wethouder Hans de Waal. © peter van trijen/pix4profs

‘Paniek over oude gemeentehuis Ossendrecht is onnodig’

OSSENDRECHT - De commotie over mogelijke sloop van het oude gemeentehuis in Ossendrecht is totaal onnodig, stelt wethouder Hans de Waal. ,,Niks aan de hand. Er ligt geen aanvraag voor een bouw- of sloopvergunning. Nu niet, en waarschijnlijk gebeurt dat ook nooit.”

 1. Migranten boos weg na corona-uitbraak Port of Moerdijk: 'Ziektedagen niet uitbetaald en het is er smerig’
  PREMIUM

  Migranten boos weg na corona-uit­braak Port of Moerdijk: 'Ziekteda­gen niet uitbetaald en het is er smerig’

  MOERDIJK - De corona-uitbraak in het arbeidsmigrantenhotel Port of Moerdijk lijkt onder controle. Uitzendorganisatie Cervo Group zegt dat de tien besmette en 'verdachte’ buitenlandse werknemers negatief zijn getest. Ze verbleven tot eind vorige week vrijdag in quarantaine in twee huizen in Delft. Nieuwe besmettingen onder de bewoners zijn niet meer geconstateerd, zegt hoteleigenaar Jan Karel Fikke.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen
  Play

  Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen

 2. Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'
  Play

  Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'