Aannemingsbedrijf Oomen wil zijn personeel niet blootstellen aan de stank die uit het slooppand aan de Halsterseweg komt.
Volledig scherm
PREMIUM
Aannemingsbedrijf Oomen wil zijn personeel niet blootstellen aan de stank die uit het slooppand aan de Halsterseweg komt. © Pix4Profs/Tonny Presser

Pand stinkt zó erg dat aannemer personeel er niet laat werken: ‘Dit kan zo niet langer’

BERGEN OP ZOOM - De stank die uit het slooppand aan de Halsterseweg 265 komt is vaak niet te harden. Aannemingsbedrijf Oomen die, ter hoogte van het pand, bezig is met rioleringswerkzaamheden en de aanleg van de fietsstraat, wil zijn personeel niet in die stank laten werken. ,,We hebben bij Stadlander aan de bel getrokken”, stelt uitvoerder Arian Dekkers.

  1. Bergenaren krijgen alsnog een lintje: ‘Dit is toch wel heel persoonlijk, een goed alternatief’

    Bergenaren krijgen alsnog een lintje: ‘Dit is toch wel heel persoon­lijk, een goed alterna­tief’

    BERGEN OP ZOOM - Ruim twee maanden later kregen dertien Bergenaren vrijdag alsnog een koninklijk lintje. Niet opgespeld vanwege de anderhalvemeterregel, maar in een etui met daarin de medaille in de Orde van Oranje-Nassau. En zo verhuisde de traditionele lintjesregen vanwege de coronacrisis dit jaar naar het oude stadhuis. ,,Dit is toch wel heel persoonlijk, een goed alternatief”, aldus decorandus Peet Bakx (63).

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom