Volledig scherm
Overval Gall & Gall Bergen op Zoom (foto: Christian Traets / MaRicMedia)

Overval op Gall & Gall in Bergen op Zoom, dader na greep uit de kassa gevlucht

BERGEN OP ZOOM - De Gall & Gall aan de Glacisstraat in Bergen op Zoom is maandagmiddag rond half vier overvallen. De dader is na een greep in de kassa uit de winkel gevlucht.


De hoogte van de buit is niet bekend. Er zijn vermoedelijk geen wapens gebruikt, meldde de politie. Niemand raakte gewond.

De politie maakte meteen een signalement van de dader bekend. Het zou gaan om een donkere man van ongeveer 1.80 meter in een groene winterjas en een spijkerbroek.

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Nieuws via WhatsApp ontvangen of ons volgen op Facebook? Download de apps van BN DeStem of meld je aan voor andere digitale services.

  1. Ambulanceteam helpt uitgeputte hulpverleners op Sint Maarten

    Ambulanceteam helpt uitgeputte hulpverleners op Sint Maarten

    SINT MAARTEN/DORST/ROOSENDAAL - Een ambulanceteam met hulpverleners uit onder meer Dorst, Roosendaal, Bergen op Zoom, Uden en Tilburg is sinds afgelopen zondag actief op Sint-Maarten. Het negenkoppige team, dat bestaat uit verpleegkundig specialisten, ambulancechauffeurs en ambulanceverpleegkundigen, neemt onder leiding van coördinator Lianne van Driel (50) uit Dorst, drie weken lang de taken over van de plaatselijke ambulancemedewerkers. 

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom