Volledig scherm
PREMIUM
Overlast door vrachtwagens die naar aardappelhandel Kouters gaan, Havenweg Dinteloord © Evi van der Zee

Overlast aardappelhandel Kouters houdt aan

DINTELOORD- Geluidsoverlast, vrachtchauffeurs die overal parkeren, fruitvliegjes. De buurtbewoners zijn de overlast van aardappelhandel Kouters meer dan beu. Al meer dan twee jaar proberen zij er iets aan te veranderen. Zonder succes.

Aan de rand van de Dinteloordse kern aan de Havenweg vind je aardappelhandel Kouters. Het bedrijf bevindt zich sinds 2015 in Dinteloord. ,,Wij wonen hier nu dertig jaar", vertelt Carla Klap. Zij woont naast de ingang van het bedrijf. ,,Er zaten voor Kouters ook aardappelhandelaren, maar daar hadden wij veel minder last van. Die werkten namelijk seizoensgebonden. Nu gaat het het hele jaar door. Daarnaast hebben we de laatste jaren veel last van fruitvliegjes. We kunnen zelfs niet buiten eten in de zomer.” 

  1. Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok
    Geef uw mening

    Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok

    Nederlandse spaarders houden het nieuws over de spaarrente momenteel zeer nauwlettend in de gaten. De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt de rente namelijk wederom, wat kan leiden tot een negatieve spaarrentestand. Als de spaarrente negatief wordt, betekent dat dat spaarders moeten gaan betalen voor hun spaarcenten op de bank. En dat ziet de gemiddelde Nederlander niet zitten, bleek eerder al. Verdwijnt ons zuurverdiende spaargeld straks massaal weer in een oude sok?

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom