Volledig scherm
La Place wil op 1 juli opengaan. © Pix4Profs/Tonny Presser

Over zes weken staat hier de nieuwe La Place

BERGEN OP ZOOM - Automobilisten die vaak langs de A58 bij Wouwse Tol komen, hadden het al gezien: het nieuwe pand van Van der Valk verrijst daar snel. 

Nog zes weken, vertelt directeur Rob van der Valk van Van der Valk Hotel Dordrecht en dan is in ieder geval de bouw van het nieuwe La Place restaurant klaar. ,,We moeten ons aan de planning houden’', vertelt hij. ,,En La Place wil op 1 juli opengaan.” 

Dus wordt er hard gewerkt om die datum te halen. Er komt nog een restaurant naast, maar daar heeft Van der Valk geen haast mee. ,,Het is makkelijker om die te vullen als het er al staat’', zegt hij. ,,Dat geldt ook voor de appartementen die in aanbouw zijn, daar heb ik ook nog geen huurders voor.” Hij verwacht dat in augustus of september de bouw volledig klaar is.

  1. Suikerarchief bevat een schat aan gegevens over sociaal-economische geschiedenis in deze streek
    PREMIUM

    Suikerar­chief bevat een schat aan gegevens over sociaal-economi­sche geschiede­nis in deze streek

    STEENBERGEN/DINTELOORD - Of Koningin Máxima eind deze maand wordt herinnerd aan de suikerindustrie in Steenbergen is twijfelachtig. Toch staat ze bij de officiële opening van verpleeghuis Hof van Nassau op pure suikergrond. Alle sporen van de vroegere suikerfabriek langs de kade zijn Steenbergen al lang uitgewist. Resteren slechts de waardevolle archiefstukken van de fabriek, die recentelijk in veilige handen van het West-Brabants Archief zijn gekomen. En daar in de studiezaal voortaan in te zien.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom