Ook komende kerst 2412 lichtjes op Canadese en Britse oorlogsgraven in Bergen op Zoom

VIDEOBERGEN OP ZOOM - De indrukwekkende actie waarbij op kerstavond 2018 in Bergen op Zoom ruim 2400 kaarsjes werden geplaatst op de graven van gesneuvelde Canadese en Britse soldaten krijgt komende kerst een vervolg.

,,De impact was zo groot, meer dan we zelf hadden verwacht, dat er geen enkele twijfel was of we het weer moesten organiseren", zegt Joris Völker namens de zevenkoppige werkgroep, die gesteund wordt door de rotaryclubs De Brabantse Wal en Rotary Noord. Dus worden er ook op 24 december 2019 weer welgeteld 2412 lichtjes ontstoken op de twee begraafplaatsen aan de Ruytershoveweg.

  1. VVD Bergen op Zoom beraadt zich op kwestie illegale caravanstalling van fractieleider Govers. ’Grote zorgen over kwalijke beeldvorming’
    Update

    VVD Bergen op Zoom beraadt zich op kwestie illegale caravan­stal­ling van fractielei­der Govers. ’Grote zorgen over kwalijke beeldvor­ming’

    BERGEN OP ZOOM - Bestuur en raadsfractie van de VVD gaan zich beraden op de ‘kwalijke beeldvorming’ die is ontstaan rond fractieleider Rian Govers. Zij runt samen met haar man al enkele jaren een illegale caravanstalling op het agrarische bedrijf in Halsteren. De voltallige coalitie van GBWP, VVD, CDA en GroenLinks heeft ‘grote zorgen’ over de beeldvorming die, beseffen de partijen, direct raakt aan integriteit van bestuur en politiek.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom