Volledig scherm
PREMIUM
De medewerkers en vrijwilligers van het FB maken zich zorgen. Links in het rood woordvoerder Han Timmermans © Majda Ouhajji

Onrust onder medewerkers en vrijwilligers Facilitair Bedrijf in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Medewerkers en vrijwilligers van het Facilitair Bedrijf zijn boos en bezorgd om de toekomst. Na maanden van onduidelijkheid hebben ze vrijdag te horen gekregen dat er over zes weken geen werk meer voor ze is. Dat vertelt Han Timmermans, namens het personeel. ,,We werken onzichtbaar en we worden nu onzichtbaar geloosd.”

De afgelopen maanden waren onzeker voor de veelal vrijwillige werknemers van het FB. Maar omdat ze het zo druk hadden, werd er weinig stilgestaan bij de problemen. Onlangs maakte het bestuur van de stichting bekend op te stappen. De gemeente Bergen op Zoom zal daarom vanaf 1 januari 2020 de regie overnemen.

  1. Wethouders Bergen op Zoom onder druk om De Schelp, zwembad hoopt in februari weer open te gaan

    Wethouders Bergen op Zoom onder druk om De Schelp, zwembad hoopt in februari weer open te gaan

    BERGEN OP ZOOM - Het door technische problemen geteisterde zwembad De Schelp kan mogelijk op maandag 3 februari de deuren weer openen voor het publiek. Of die streefdatum gehaald wordt, hangt af van nieuw onderzoek komende vrijdag, waaruit moet blijken of de accommodatie volledig legionella-vrij is. De resultaten van die bemonstering worden eind volgende week verwacht. Het gemeentebestuur van Bergen op Zoom geeft woensdag om 17.00 uur een persconferentie over de situatie rond De Schelp, die de positie van het college onder druk zet.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom