De initiatiefnemers voor een hotel langs de A4 bij Steenbergen presenteerden in 2018 hun plannen in het gemeentehuis van Steenbergen. V.l.n.r: Luud van Ginneken, D66-wethouder Marijke Vos, Ad van Beijsterveldt en Andre Lips die de hotellocactie aanwijst op de plattegrond van Steenbergen.
Volledig scherm
PREMIUM
De initiatiefnemers voor een hotel langs de A4 bij Steenbergen presenteerden in 2018 hun plannen in het gemeentehuis van Steenbergen. V.l.n.r: Luud van Ginneken, D66-wethouder Marijke Vos, Ad van Beijsterveldt en Andre Lips die de hotellocactie aanwijst op de plattegrond van Steenbergen. © Franka Van Der Rijt

Nog lang geen hotels langs de A4 in Bergen op Zoom en Steenbergen

BERGEN OP ZOOM/STEENBERGEN - Na Bergen op Zoom kampt ook Steenbergen met flinke tegenslag bij de gewenste bouw van een hotelaccommodatie langs de A4. Van de begin 2018 met veel tamtam aangekondigde plannen is tot nu toe niets terecht gekomen.

De geplande hotelbouw langs de Zeelandweg-Oost in Steenbergen is voor onbepaalde tijd vertraagd. Onlangs is duidelijk geworden dat het de gemeente Steenbergen niet is gelukt om de boerderij van de familie Moors aan de Zeelandweg-Oost te verwerven. De gemeente publiceerde korte tijd geleden wel een ondertekende koopovereenkomst, maar die blijkt te zijn ontbonden. Waarom de aankoop strandde, wil niemand zeggen. Zowel de gemeente als Moors en raadsleden houden de kaken stijf op elkaar. ,,Het is niet aan ons om daarop in te gaan”, zegt gemeentewoordvoerster Angelique Harbers.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom