De bouw van 22 huizen in Steenbergen is begonnen. V.l.n.r.: nieuwe bewoners Ronald Zuiderwijk en Jolanda Seidel uit Den Haag, directeur Kris Maas van bouwbedrijf Maas-Jacobs en wethouder Nadir Baali.
Volledig scherm
De bouw van 22 huizen in Steenbergen is begonnen. V.l.n.r.: nieuwe bewoners Ronald Zuiderwijk en Jolanda Seidel uit Den Haag, directeur Kris Maas van bouwbedrijf Maas-Jacobs en wethouder Nadir Baali. © Pix4Profs/Tonny Presser

Nieuwbouwproject Ravelijn lokt veel kopers van buiten: ‘Zegt iets over aantrekkingskracht van Steenbergen’

STEENBERGEN - Ronald Zuiderwijk en Jolanda Seidel uit Den Haag zijn over een jaar nieuwe inwoners van Steenbergen. Gisteren legden ze met wethouder Nadir Baali de eerste steen van hun huis dat deel uitmaakt van nieuwbouwproject Ravelijn.

  1. Van ‘optredens’ voor familie tot regisseur bij grote gezelschappen: ‘Jongeren moeten kunnen spelen’
    PREMIUM
    Interview Jan Dua

    Van ‘optredens’ voor familie tot regisseur bij grote gezelschap­pen: ‘Jongeren moeten kunnen spelen’

    BERGEN OP ZOOM - Als jochie zette Jan Dua zijn eerste stappen in de Bergse toneelwereld. Hij was medeoprichter van een theatergroep en groeide uit tot regisseur. Net klaar met ‘All Shook Up’ van The MusiCompany staat volgende week Toneelvereniging Première met ‘Peer’ op de planken. ,,Ik wil dat mijn publiek meegezogen wordt in het verhaal.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom