Yarmo Heijnen, student vliegtuigtechniek uit Halsteren, aan de slag in een motorinlaat van een Fokker 100 op Aviolanda in Hoogerheide.
Volledig scherm
PREMIUM
Yarmo Heijnen, student vliegtuigtechniek uit Halsteren, aan de slag in een motorinlaat van een Fokker 100 op Aviolanda in Hoogerheide. © Pix4Profs/Tonny Presser

Niets zo machtig als sleutelen aan een vliegtuig, straaljager of heli: ‘Het is een passie’

HOOGERHEIDE - Je zult het maar hebben als oefenmateriaal: het is 35 meter lang, 43 ton zwaar, telt 28 meter spanwijdte en haalt 845 kilometer per uur. Jawel, een Fokker 100, het grootste model en wereldwijd succes van de Nederlandse vliegtuigbouwer.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom