Volledig scherm
PREMIUM
De 32 appartementen in aanbouw op het talud naast de Scheldeweg in Hoogerheide zijn naar verwachting rond september 2019 klaar voor de bewoners. Velen kwamen vandaag ondanks de regen al een kijkje nemen. © Pix4Profs/Tonny Presser

Nat kijkje in zonnige toekomst bij bouw appartementen in Hoogerheide

HOOGERHEIDE - Toekomstige bewoners van de 32 appartementen aan de Scheldeweg bij Hoogerheide mochten vandaag een kijkje nemen bij de vordering van de bouw.

Eind januari balanceerden er nog veldrijders op het talud bij de Scheldeweg tijdens de wereldbekerfinale. Sindsdien schuift er vooral bouwverkeer over de verhoging op de Brabantse Wal met uitzicht over de polders.

  1. ‘Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig’
    Geef uw mening

    ‘Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig’

    Het onderzoek naar geweld dat kinderen in de jeugdzorg de afgelopen decennia hebben ondergaan, deed flink wat stof opwaaien. Veel slachtoffers zijn blij met de erkenning en een deel van hen hoopt nu op een schadevergoeding vanuit het Rijk. Zij vinden alleen excuses voor het leed dat hen is aangedaan niet voldoende. Maar helpt geld die vreselijke herinneringen uit te wissen? Is het nodig overheidsgeld te reserveren om dit leed te verzachten?

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom