Volledig scherm
Vlnr: Nar Riekus, Prins-Noot en Grootste Boer-Tokke. © Chris van Klinken / Pix4Profs

Nar Tokke wordt Grootste Boer Tokke in Huijbergen

HUIJBERGEN - Nar Tokke (Tom Linders), heet vanaf afgelopen zaterdagavond grootse boer Tokke. Tokke volgt daarmee grootse boer Louis Schenk op, die kort na de afgelopen carnaval is overleden. 

Door de verschuiving moest er in 't Sanegat (Huijbergen) ook naar een nieuwe nar gezocht worden, en dat is Rick Melissen die zaterdagavond bij de 11 11 viering in zaal Vaeders Hoefke in Huijbergen zijn intrede deed als nar Riekus. 

Prins Noot blijft in 't Sanegat de scepter zwaaien. Het nieuwe motto is "Me Springe Dur Uit".

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bergse optocht telt minder deelnemers dit jaar
    PREMIUM

    Bergse optocht telt minder deelnemers dit jaar

    BERGEN OP ZOOM - De Bergse optocht heeft dit jaar wat minder deelnemers dan normaal. 53 nummers zijn er. De Stichting Vastenavend ziet de afgelopen jaren een licht dalende lijn in het aantal deelnemers, zegt Jasper Witjes van de commissie Optocht. Zorgen maakt hij zich echter niet. Een directe verklaring heeft hij ook niet. ,,We zitten er wel aan te denken om volgend jaar wat meer campagne van tevoren te voeren. Iets meer aandacht geven aan het feit dat mensen zich voor de optocht in kunnen schrijven.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom