Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP

Naakte man achtervolgt inbreker in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Wil je midden in de nacht even rustig, naakt naar de wc, tref je opeens een inbreker aan. Dat overkwam een man in zijn huis aan de Meeussenstsraat in Bergen op Zoom in de nacht van vrijdag op zaterdag. Ondanks het feit dat de bewoner van het huis geen kleren aanhad, zette hij meteen de achtervolging in toen de inbreker probeerde te vluchten.

Die achtervolging leidde tot vreemde meldingen bij de politie; namelijk dat een naakte man midden in de nacht een andere man op straat achtervolgde.

Ter hoogte van de Iepstraat raakte de naakte man de inbreker kwijt. Hij besloot terug naar huis te gaan, zich aan te kleden en in de auto verder te zoeken. Hij kwam op de weg terug twee agenten tegen en gaf het signalement van de verdachte door.  

Verdachte opgepakt

Mede door goede informatie van omstanders die aansloegen op het signalement van de verdachte, hebben de agenten hem rond 4.00 uur 's nachts kunnen aanhouden op het Piusplein in Bergen op Zoom. 

Hij is overgebracht naar een politiecel en zit daar nu nog vast. Het betreft een 26-jarige man uit Bergen op Zoom. De bewoner heeft aangifte gedaan tegen de verdachte. Vooralsnog lijkt het erop dat de man niets heeft gestolen uit de woning. De verdachte wordt zaterdag verder verhoord.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vrachtverkeer rijdt zich vast in krappe bocht in Bergen op Zoom

    Vrachtver­keer rijdt zich vast in krappe bocht in Bergen op Zoom

    BERGEN OP ZOOM - Vrachtverkeer dat door de Pastoor Lancrietstraat in Bergen op Zoom rijdt, komt regelmatig voor problemen te staan. Als de vrachtwagens de Pastoor Lancrietstraat uitrijden, komen ze vaak vast te zitten als ze linksaf de Kettingstraat indraaien. ,,Het zijn meestal lange vrachtwagens die in de binnenstad goederen moeten afleveren zegt Jacques Snepvangers die in de Kettingstraat woont en de taferelen regelmatig aanschouwt.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom