Kees Spikker maakt als eerste de rondgang door de Gertrudiskerk aan de hand van een audiotour die speciaal ontwikkeld werd voor blinde en slechtziende bezoekers.
Volledig scherm
Kees Spikker maakt als eerste de rondgang door de Gertrudiskerk aan de hand van een audiotour die speciaal ontwikkeld werd voor blinde en slechtziende bezoekers. © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Na heel wat proefrondjes heeft de Gertrudiskerk nu ook een tour voor mensen met een visuele beperking

BERGEN OP ZOOM - In de Gertrudiskerk in Bergen op Zoom werd zaterdag een tour speciaal voor blinden en slechtzienden gepresenteerd. ,,Voor ons een droom die uitkomt", aldus Ad Segers, voorzitter van Stadsgidsen Bergen op Zoom. ,,Het liefst willen we dit in elk monument in Bergen op Zoom."

 1. Soap in derde klasse eindigt met titel voor MOC’17, Prinsenland komt enkele doelpunten tekort
  PREMIUM
  Zaterdag 3B

  Soap in derde klasse eindigt met titel voor MOC’17, Prinsen­land komt enkele doelpunten tekort

  Ongeldig verklaarde duels, formele klachten bij de KNVB en geschuif met het programma; de derde klasse B was de afgelopen weken in de ban van een meeslepende soap. Dinsdagavond kwam de titelstrijd tot een climax. Dankzij een 0-1 overwinning bij De Jonge Spartaan gaat MOC’17 met het kampioenschap aan de haal. Het blijft Prinsenland, dat ook won, op doelsaldo voor.
  Bergen op Zoom