Bij de Coop-supermarkten liep een spaaractie waarbij klanten konden sparen voor een school in hun woonplaats. In Ossendrecht is er maar 1 school, dus kregen De Meulenrakkers het volledige bedrag overhandigd door Sabrina Dierks (links) van de Coop-supermarkt in het dorp. Docenten Jim van Broekhoven en Suzy de Vos nemen de cheque in ontvangst, geholpen door Jannah en Wim. Het geld wordt besteed aan speeltoestellen.
Volledig scherm
Bij de Coop-supermarkten liep een spaaractie waarbij klanten konden sparen voor een school in hun woonplaats. In Ossendrecht is er maar 1 school, dus kregen De Meulenrakkers het volledige bedrag overhandigd door Sabrina Dierks (links) van de Coop-supermarkt in het dorp. Docenten Jim van Broekhoven en Suzy de Vos nemen de cheque in ontvangst, geholpen door Jannah en Wim. Het geld wordt besteed aan speeltoestellen. © Pix4Profs / Johan Wouters

Muntenactie levert 595 euro op voor nieuw spelmateriaal voor Ossendrechtse basisschool

OSSENDRECHT - Basisschool de Meulenrakkers in Ossendrecht kan binnenkort nieuwe spelmaterialen aan gaan schaffen. Met dank aan de Ossendrechtse Coop Suijkerbuijk buurtsuper. 

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom