Volledig scherm
Er werd een scherm geplaatst bij de woning in Ossendrecht. © Hessel de Ree

Moord Ossendrecht: vrouw en mannen aangehouden

OSSENDRECHT/BERGEN OP ZOOM - Drie personen zijn dinsdag en woensdag aangehouden in het onderzoek naar de dood van de 37-jarige Ulas Iskar in Ossendrecht. Het slachtoffer was doodgeschoten en werd op 16 februari 2016 door de politie aangetroffen in een woning aan de Burgemeester van Gilshof. Dat meldt de politie.

Een 33-jarige vrouw uit Bergen op Zoom werd dinsdagochtend aangehouden in haar woning. Woensdagochtend zijn in Nijmegen twee inwoners (33 en 36) aangehouden. 

Getuigen hadden na het schietincident in 2016 gezien dat er ongeveer acht mensen wegrenden bij de woning. De politie sluit daarom niet uit dat nog meer mensen worden aangehouden. In het huis in Ossendrecht vond de politie ook een hennepkwekerij.

De vrouw uit Bergen op Zoom is de afgelopen dagen verhoord. Zij wordt donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De mannen uit Nijmegen zijn naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht. Zij worden verhoord.

Volledig scherm
De politie deed onderzoek in Ossendrecht. © Alexander Vingerhoeds
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom