Het politieonderzoek bij de loods op het woonwagencentrum aan de Westlandse Langeweg in Steenbergen. Inzet: Johan van der Heyden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het politieonderzoek bij de loods op het woonwagencentrum aan de Westlandse Langeweg in Steenbergen. Inzet: Johan van der Heyden. © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Moeder en dochter uit Steenbergen blijven in cel voor vermissing Belgische loodgieter

BREDA/STEENBERGEN - De moeder (39) en dochter (18) uit Steenbergen die vorige week zijn opgepakt, blijven in de cel op verdenking van betrokkenheid bij de verdwijning van de Belgische loodgieter Johan van der Heyden (52). Dat heeft de rechter-commissaris in Breda vrijdagmiddag bepaald op basis van onder meer de ernst van de zaak.

  1. Chalet Steenbergen uitgekamd na verdwijning Belgische loodgieter: ‘Wij weten niet wat papa in Nederland deed’
    Play
    PREMIUM

    Chalet Steenber­gen uitgekamd na verdwij­ning Belgische loodgieter: ‘Wij weten niet wat papa in Nederland deed’

    Wat is er gebeurd met Johan Van der Heyden? De 56-jarige loodgieter uit het Vlaamse Lint verdween op 2 juni. Sindsdien zat het onderzoek muurvast, tot afgelopen weekend een Brabantse vrouw en haar 18-jarige dochter opgepakt werden in een woonwagenpark in Steenbergen. Het parket zegt aanwijzingen te hebben dat de man met geweld is omgebracht, maar het lichaam is nog steeds spoorloos.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom