Volledig scherm
PREMIUM
© Foto Jan Stads / Pix4Profs

Mijn verpleegkundige verhuist uit West-Brabant vanwege haar angst voor drugs

ColumnTerwijl de naald vakkundig in de vouw van mijn arm verdwijnt, maakt ze haar statement. ,,Ik wil hier weg. Ik heb genoeg van al die drugs." De verpleegkundige die vervolgens mijn bloed opvangt in een buisje, is er duidelijk klaar mee. Ze woont met haar gezin in Bergen op Zoom, maar wil verhuizen. Weg uit West-Brabant. 

Aanleiding voor haar uitbarsting is ons aanvankelijke koetjes en kalfjes-gebabbel over weer en werk. Bij het weer gaat het nog goed, totdat ik vertel dat ik bij de krant werk. Die leest ze niet meer. Ze wil de verhalen over ripdeals, drugsrunners, schietpartijen en dumping van drugsafval in de natuur niet meer weten. Ik geef onmiddellijk toe dat het niet meevalt met het aantal berichten dat we schrijven over drugsgerelateerde zaken. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom