Artist Impression van de geplande joblodge aan de Brechterhoeflaan in Bergen op Zoom-Oost. Het duurt zeker tot medio augustus 2019 voordat het bestemmingsplan is gewijzigd om de migrantenhuisvesting mogelijk te maken.
Volledig scherm
Artist Impression van de geplande joblodge aan de Brechterhoeflaan in Bergen op Zoom-Oost. Het duurt zeker tot medio augustus 2019 voordat het bestemmingsplan is gewijzigd om de migrantenhuisvesting mogelijk te maken. © Hopmans Wonen

Migrantenhuisvesting in Bergen op Zoom-Oost staat er nog lang niet

BERGEN OP ZOOM - Pas medio augustus 2019 is meer duidelijk over de geplande bouw van een joblodge voor 48 arbeidsmigranten aan de Brechterhoeflaan in Bergen op Zoom-Oost.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom