Vanwege het Brabantse mestoverschot zoekt de provincie locaties voor een verwerkingsfabriek. In de gemeente Woensdrecht krijgt Den Bosch daar de handen niet voor op elkaar.
Volledig scherm
Vanwege het Brabantse mestoverschot zoekt de provincie locaties voor een verwerkingsfabriek. In de gemeente Woensdrecht krijgt Den Bosch daar de handen niet voor op elkaar. © archieffoto Van Assendelft Fotografie

Mestfabriek taboe voor raad en milieuclubs Woensdrecht: ‘Slecht voor gezondheid en natuur’

HOOGERHEIDE - Behalve milieuclubs als Benegora en Namiro wijzen ook alle Woensdrechtse raadfracties de komst van mestfabrieken naar de Brabantse Wal resoluut van de hand. Wethouder Hans de Waal stelt zich zo op richting provincie, maar D66 is er niet gerust op en wil een ferme brief naar Den Bosch sturen.

  1. Juvenaat verhuist na fusie met Mollerlyceum tijdelijk naar de Noordzijde Zoom
    PREMIUM

    Juvenaat verhuist na fusie met Mollerlyce­um tijdelijk naar de Noordzijde Zoom

    BERGEN OP ZOOM - Gymnasium Juvenaat en het Mollerlyceum. Twee begrippen in Bergen op Zoom. En dat blijft ook in de toekomst zo nu de scholen meer gaan samenwerken. Augustus volgend jaar neemt de fusie concrete vormen aan. Dan valt het Juvenaat onder het bestuur van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) en verhuist het Juvenaat tijdelijk naar het schoolgebouw aan de Noordzijde Zoom (voormalige ZoomMAVO).

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom