Marcel Heijboer van de Coop-supermarkt in Huijbergen betreurt de overval waarbij dinsdagavond een kassamedewerker van 16 jaar een mes op de keel kreeg. ,,Vreselijk triest voor hem, hij had zijn baantje bij ons nog maar net."
Volledig scherm
PREMIUM
Marcel Heijboer van de Coop-supermarkt in Huijbergen betreurt de overval waarbij dinsdagavond een kassamedewerker van 16 jaar een mes op de keel kreeg. ,,Vreselijk triest voor hem, hij had zijn baantje bij ons nog maar net." © Pix4Profs/Tonny Presser

Mes op keel voor wat sigaretten: grote impact op kassajongen (16) Coop Huijbergen

HUIJBERGEN - Geen gewonden, magere buit, maar enorme impact. Een kassamedewerker (16) kreeg dinsdag een groot mes op de keel bij een overval op de Coop-supermarkt in Huijbergen. ,,En dat voor tien, vijftien pakjes sigaretten. Heel triest", zegt eigenaar Marcel Heijboer. Twee minderjarige verdachten zijn aangehouden.

De jongen aan de kassa was amper vijf weken in dienst, aldus Heijboer. ,,Een vreselijke ervaring voor hem.” Die diende zich rond 18.30 uur aan, toen twee jonge overvallers met elk een groot mes binnenstapten. ,,Ik was zelf net even achter”, vertelt Heijboer. ,,Ze sloten onze medewerker in en er werd hem één mes op de keel gezet.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom