Volledig scherm
PREMIUM
In dit pand aan de Bosstraat 30 in Bergen op Zoom wil Memo jongeren tussen de 16 en 26 jaar met een psychiatrische beperking begeleiden richting zelfstandig wonen. © Henk van Ingen

Memo krijgt groen licht om jongeren te huisvesten in Bosstraat en Lindebaan in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - De bezwaren van omwonenden tegen de komst van jongeren met een psychiatrische beperking in de Bosstraat en de Lindebaan in Bergen op Zoom zijn afgewezen. Daarmee lijkt de weg vrij voor Praktijk Memo om tien tijdelijke units en vier appartementen in te richten om de jongeren te huisvesten.

  1. Dag Bergen op Zoom
    PREMIUM

    Dag Bergen op Zoom

    Na bijna 20 jaar te hebben gewerkt voor BN DeStem houd ik het op 18 juli voor gezien. Officieel ga ik op 1 september uit dienst, maar ik heb nog de nodige vakantiedagen op te souperen tot dat moment. Etten-Leur, Roosendaal, Rucphen, Oosterhout, Drimmelen, Geertruidenberg, Gilze en Rijen en Dongen. Ik heb ze allemaal een keertje onder mijn hoede gehad voordat ik in 2012 adjunct-hoofdredacteur werd. Eind 2015 strijk ik neer in Bergen op Zoom waar ik mijn voorlopig laatste jaren als journalist heb doorgemaakt. Een genot. Want wat is dit toch een mooie stad. Voor mij de mooiste plek waar ik heb gewerkt in al die jaren. Wat ik straks ga doen, ik weet het nog niet. Mocht u een leuke baan weten in de communicatiehoek, ik hoor het graag. Maar ik ga dit jubelstadje en zijn inwoners missen. Wat precies? Nou vooruit. Zomaar een lijstje, in willekeurige volgorde:

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom