Volledig scherm
Beelden van Max Meijer in de beige jas die hij droeg tijdens de nacht van zijn verdwijning. © beveiligingscamera's Tamoil Ossendrecht

Max Meijer (23) uit Ossendrecht sinds zondagochtend vermist, recherche neemt zaak serieus

update/kaartjeOSSENDRECHT - De 23-jarige Max Meijer uit Ossendrecht is sinds zondagochtend vermist. ,,Max werd voor het laatst gezien bij pitazaak ‘Kababu’ in de Schippersstraat”, vertelt zus Amy. ,,Hij was een nachtje gaan stappen in Antwerpen met een vriend.” Amy maakt zich grote zorgen om haar broer en deelt zijn foto op Facebook.

Sinds zondagochtend 6 uur is er niks meer van hem vernomen. ,,Zijn auto is blijven staan en ook zijn rugzak met kleding voor het weekend zat er nog in”, vertelt zus Amy. Maandagochtend kwam Max niet opdagen op zijn werk. ,,De politie is bezig met het opstellen van een opsporingsbericht.”

De Belgische recherche neemt de zaak erg serieus.

De twee vrienden raakten elkaar ‘s ochtends kwijt in het Schipperskwartier in Antwerpen nadat ze een pita aten bij ‘Kababu’ in de Schippersstraat. ,,Ze hadden afgesproken op elkaar te wachten bij de auto van Max als ze elkaar kwijt zouden raken. Zijn vriend heeft er twee uur gewacht, maar hij kwam niet opdagen. Uiteindelijk heeft zijn vriend een taxi naar huis genomen", zegt Amy. 

Flyeren

De tantes van Max en Amy zijn dinsdagmiddag op pad om in de buurt waar Max voor het laatst gezien is rond te vragen en te flyeren. 

Wie meer informatie heeft over Max kan contact opnemen met de politie of contact opnemen door Amy Meijer een privébericht op Facebook te sturen. 

Volledig scherm
Max Meijer uit Ossendrecht © privé
Volledig scherm
Beelden van Max Meijer in de beige jas die hij droeg tijdens de nacht van zijn verdwijning. © beveiligingscamera's Tamoil Ossendrecht
Volledig scherm
Max Meijer © Facebookpagina Amy Meijer
  1. Binnenkijken bij de rijke zakenman die 50 hectare verkoopt aan de Kalmthoutse Heide
    PREMIUM
    video

    Binnenkij­ken bij de rijke zakenman die 50 hectare verkoopt aan de Kalmthout­se Heide

    Jan Anton Rijsdijk (77) wil zijn prachtige domein Markgraaf opnieuw van de hand doen, maar dan voor een iets lagere prijs dan de 20 miljoen euro die het vijftien jaar geleden nog moest kosten. Het domein van alles samen net geen 60 hectare wordt immers opgesplitst. “Zo’n vijftig hectare zal in handen komen van het Agentschap Natuur & Bos. Ik ben er als groene jongen blij om, want de Kalmthoutse Heide wordt weer wat groter.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom